Preskoči na vsebino
JAK RS
JR10–ŠTIPENDIJE–2024 JR9–DŠ–PREVAJALCI–2024 JR3–KNJIGA–2024–2025 JR8–RSK OŠ in SŠ–2024 JR7–KRITIKA-SM–2024

Zasnova sejemske konstrukcije za mednarodne knjižne sejme

Povabilo k izdelavi celostne zasnove sejemske konstrukcije za mednarodne knjižne sejme

Javna agencija za knjigo RS vas vabi, da izdelate celostno zasnovo sejemske konstrukcije za mednarodne knjižne sejme.

Predmet javnega naročila:
Izdelava celostne zasnove sejemske konstrukcije, ki obsega obliko ter postavitev sejemske konstrukcije in razporeditev opreme na razstavnem prostoru na način, ki bo obiskovalcem omogočal najboljši možen pregled razstavljenih projektov. Celostna zasnova mora biti enostavna, jasna ter izvedljiva, povečevati mora prepoznavnosti Slovenije, slovenske literature in znanosti v tujini.

Podrobnejše specifikacije nujnih sestavin sejemske konstrukcije so v priponki.

Merilo za izbor ponudnika:

Merilo za izbor ponudnika je ekonomsko najugodnejša ponudba glede na merila, navedena v nadaljevanju. Ponudnik lahko dobi največ 100 točk; največ 60 točk po merilu cena in največ 40 točk po merilu oblikovni predlog celostne zasnove sejemske konstrukcije. Ekonomsko najugodnejši ponudnik je tisti, ki zbere največje število točk. V primeru enakega izida najugodnejših ponudb bo izbran ponudnik, ki bo dosegel največ točk pri merilu oblikovnega predloga.

Oblikovni predlog celostne zasnove sejemske konstrukcije (40 točk)

Idejna rešitev za modifikacijo konstrukcije

10 točk

Idejna rešitev postavitve sejemske opreme

10 točk

Idejna rešitev atraktivnosti razstavne konstrukcije

10 točk

Kombinacija uporabljenih materialov

10 točk

Oblikovni predlog bo ocenila 3-članska komisija JAK.

Cena (60 točk)
Točke za navedeno ceno ponudbe bodo izračunane po formuli:

Tn = Tmax x (Pmin/Ppon)

Tn – točke za posamično ponudbo; Tmax – maksimalno možno število točk, Pmin – najnižja ponujena cena, Ppon – ponujena cena posamične ponudbe.

JAK in avtor izbrane celostne zasnove sejemske konstrukcije bosta medsebojno razmerje uredila s pogodbo. JAK si pridržuje pravico, da ne izbere nobenega ponudnika.

Avtor izbrane celostne zasnove sejemske konstrukcije se zavezuje, da se bo z izplačilom po pogodbi iz prejšnjega odstavka odrekel kakršnemu koli plačilu za uporabo avtorskih pravic v celoti in trajno, prav tako pa bo avtor dovoljeval na svojem avtorskem delu morebitne spremembe. Avtor bo obdržal na avtorskem delu moralne avtorske pravice.

Avtor bo tudi dovoljeval, da JAK delno ali v celoti uporabi izbrano celostno zasnovo sejemske konstrukcije za kasnejšo izdelavo stojnice.

Naročnik:
Javna agencija za knjigo Republike Slovenije, Tržaška cesta 2, 1000 Ljubljana

Rok oddaje:
Ponudniki morajo ponudbo predložiti na naslov: Javna agencija za knjigo Republike Slovenije, Tržaška cesta 2, 1000 Ljubljana.

Rok za zbiranje ponudb prične teči 15. 1. 2010 in traja do izteka zadnjega dne roka za oddajo ponudb, ki je v petek, 12. 3. 2010.

Ponudba je vložena pravočasno, če jo JAK prejme, preden se izteče rok za vložitev ponudb. Če se ponudba pošlje priporočeno po pošti, se za dan, ko JAK prejme ponudbo, šteje dan oddaje na pošto. Ponudbo je možno oddati osebno na naslovu JAK vsak delavnik med 10. in 12. uro.

Orientacijska vrednost naročila je 4.000 €.

Dodatne informacije:
Kontaktna oseba:
Katja Stergar, tel: 01 369 5827, e-pošta: katja.stergar(at)jakrs.si;