Preskoči na vsebino
JAK RS
JR10–ŠTIPENDIJE–2024 JR9–DŠ–PREVAJALCI–2024 JR3–KNJIGA–2024–2025 JR8–RSK OŠ in SŠ–2024 JR7–KRITIKA-SM–2024

Zaključna prireditev projekta ViA »Človeško srce čudna je stvar«

Ob izteku usposabljanja v okviru projekta »Vključujemo in aktiviramo!« v letu 2016 se bodo udeleženke in udeleženci delavnic na zaključni prireditvi s svojimi mentorji in strokovnimi sodelavci predstavili s samostojnimi nastopi, ki so jih pripravili v okviru svojih tedenskih srečanj.

Nastopili bodo:

  • CUDV Dobrna z mentorjem Dušanom Šarotarjem, mentorico ilustratorko Mojco Sekulič Fo in strokovnim sodelavcem Silvom Lavtižarjem,
  • CUDV Črna na Koroškem z mentorico Aksinjo Kermauner, mentorjem ilustratorjem Cirilom Horjakom in strokovno sodelavko Tatjano Knapp,
  • ZUDV dr. Marijana Borštnarja Dornava s strokovno sodelavko Polono Berlak  (mentorica Alja Adam bo žal odsotna) in
  • CUDV Dolfke Boštjančič Draga z mentorico Natašo Konc Lorenzutti, mentorjem ilustratorjem Ivanom Mitrevskim in strokovno sodelavko Martino Milič.

Dogodek bo z glasbenimi točkami popestril raper Rok Terkaj, ki se bo ob svojih pesmih predstavil tudi z uglasbitvami Prešernove poezije. Na prireditvi, ki jo bo povezovala pisateljica  in mentorica skupine v CUDV Draga Nataša Konc Lorenzutti, bomo predstavili tudi zbornik literarnih in likovnih izdelkov, ki so jih ustvarili udeleženci na delavnicah.

VABILO

Vabljeni!